Over Marise

Hoi, ik ben Marise

Over mij

In 2016 nam ik als 14-jarige deel aan The Voice Kids. In de battles ging ik eruit. Het was een geweldig avontuur dat ik niet had willen missen en dat mij direct veel optredens opleverde op festivals, poppodia, bruiloftceremonies en besloten feestjes.

In 2016 nam ik als 14-jarige deel aan The Voice Kids. In de battles ging ik eruit. Het was een geweldig avontuur dat ik niet had willen missen en dat mij direct veel optredens opleverde op festivals, poppodia, bruiloftceremonies en besloten feestjes.
Sindsdien schrijf ik graag mijn eigen, altijd Nederlandstalige, nummers over alles wat mij bezighoud. De rode draad daarin is hoop, want ik bekijk alles van de positieve kant.

Amsterdams Concertgebouw
Eind 2017 won ik de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert voor iedereen tot en met 18 jaar. Met mijn eigen geschreven nummer Even stil mocht ik vervolgens met het Nederlands Blazers Ensemble op 1 januari 2018 optreden tijdens het nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw. Een hele mooie ervaring en super tof om mijn muziek met anderen te delen.

Herman Brood Academie
Ik kan geen noot lezen maar ben blij dat ik de  muzikale genen heb meegekregen van mijn ouders. In muziek kan ik volledig mijn gevoel kwijt. Bij alles wat er gebeurt, formuleer ik direct zinnen in mijn hoofd voor een eventueel nieuw nummer. Daarom volg ik nu een opleiding aan de Herman Brood Academie om me verder te ontwikkelen, want ik wil mijn liefde voor muziek heel graag met anderen delen.

Kunstbende

Op 29 juni 2019 heb ik de finale van het Kunstbende Young Creators Festival gewonnen! Super vet! In augustus mag ik optreden in de What’s Happening-area van Rabobank en Kunstbende op Lowlands! Ook mag ik volgend jaar optreden op Mañana Mañana of op De Zwarte Cross.

Lowlands is de volgende halte op Marise's muzikale reis

De poort naar roem staat open voor Marise den Bakker uit Baak. De pas 17-jarige singer/songwriter won afgelopen zaterdag in Amsterdam de Kunstbende….

Gevoelige snaar
Op het podium voel ik me thuis en ben ik volledig mezelf. Met mijn eigen nummers in de stijl van Roos Blufpand, Wende Snijders en Bazart, en mijn versie van covers raak ik vaak een gevoelige snaar bij het publiek.

Ben je benieuwd of jij dat ook zo ervaart? Kijk op Marise’s agenda en misschien speel ik binnenkort op jouw feest!

wil je meer informatie?

laat hier onder je gegevens achter.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.